top of page

Hvorfor Jobbe hos oss?

Siden oppstarten i 2011 har Media Telemarketing skapt gode relasjoner med både store og nye aktører innen alt fra mobiltelefoni, mat & varelevering, strøm, TV & internett mm. I dag er vi over 80 ansatte som jobber i hjertet av Oslo sentrum.

 

En selger bør ha søkelys på kvalitet og ett ønske om å utvikle seg, som alltid er mulig i salgsbransjen. I ledelsen vår har alle startet i som selgere og blitt internrekruttert til å ta nye utfordringer.

Samarbeid

Resultater skapes i fellesskap – fornøyde salgsteam med ambisiøse ledere er grunnmuren til ett voksende prosjekt. De som blir plukket ut til våre prosjekter, får en grundig opplæring både av lederne våre og samarbeidspartner. Dette er for å gi det best forutsetninger når første arbeidsdag starter.

DSC09580.jpg
DSC09495_edited.jpg

Happenings

For oss handler salg om å ha ett miljø som får deg til å se frem til arbeidsdagen. Ukentlige bonuser morsomme premier og store happenings er bare noen punkter av hva vi som kolleger gjør ser fremt til 

Seriøse

For oss er det å finne det kundene ønsker, det viktigste. Kvalitetsikring av alle salg og daglig tracking er 2 av flere punkter som gir oss fornøyde kunder og gunstige oppdrag.

DSC09699_edited.jpg
DSC09165_edited.jpg

Fancy Friday

I tro salgsnatur er det viktig å ha noen av tidligere generasjoners selgeres filosofier med seg. Fancy Friday/Wallstreet Friday er det finstasen på alle og morsomme konkurranser.

DSC09408_edited.jpg
bottom of page