Tjenester

MTM leverer alt av tjenester innen telemarketing

Telemarketing

mTm leverer et bredt spekter innen telesalg. Noen kan påstå at alle kan selge over telefon, men det er tvert i mot. mTm har spesialisert seg i dette feltet og setter høye krav til kvalitet. Våre salgskonsulenter strever etter å være best hver eneste dag.​

Referansesalg

 

Har du/dere et kundegrunnlag?
I denne bransjen er referanser alfa omega. Hvorfor ikke benytte allerede fornøyde kunder til å skaffe nye kunder? Dette kan mTm hjelpe deres bedrift med.

Winback

Har deres kunder forlatt dere? Frykt ikke, mTm er her. Winback er et av områdene hvor mTm kan bidra veldig positivt til deres bedrift. Kommunikasjon er nøkkelen til suksess. La oss sammen finne ut hvorfor og hvordan, deretter vinner vi tilbake kundene for dere.

Møtebooking

Er deres sterke side face to face, men sliter med å booke møter med kunder og samarbeidspartnere over telefon? mTm er spesialister innen dette feltet.

Her er kvalitetssikring veldig viktig og vi følger opp all booking i forkant av møtene.

Oppsalg

Salg til eksisterende kunder.

Mange bedrifter ser ikke verdien av å selge til egne kunder. Dette er for oss det enkleste salget. Kunden er der allerede og kjenner til produktene. Hvorfor ikke oppgradere pakken/produktet?
Tommelfinger regel: Gjør ikke dere det, kan dere være sikker på at konkurrenten gjør det!

B2B salg

Salg er salg, og salg til bedrifter er ikke noe annerledes. mTm stiller høye krav til sine salgskonsulenter, noe som igjen betyr at våre salgskonsulenter yter det lille ekstra for at våre tjenester holder et høyt kvalitetsnivå.

 Badstugata 7, 0183 Oslo
 +47 926 14 787 / 951 00 107
  • Svart Instagram Ikon
  • Svart Linkedin Ikon
  • Svart Facebook Ikon

© 2016 by Media Telemarketing AS

Nettside av:
Audun Hedstein / +47 92614787 / audun@mediatm.no